STHLM

Övriga Sverige


I Sverige är det enkelt att beställa blommor i alla dess län, tack vare ett omfattande nätverk av blomsterbutiker och online-tjänster. Varje län har sina unika erbjudanden, som anpassats efter de lokala förutsättningarna och kundernas behov.

I Stockholms län finns ett överflöd av förstklassiga butiker. För personlig service utmärker sig Västra Götalands län, särskilt Göteborg, medan Skånes län, speciellt Malmö, är känt för sina trendiga blomsteraffärer. Östergötlands län erbjuder ett rikt utbud av blomsterhandlare.

Lokala butiker i Jönköpings län och Kronobergs län erbjuder både traditionella och moderna arrangemang. Flera alternativ finns även i Södermanlands län, Örebros län och Värmlands län. Både Uppsalas län och Gävleborgs län är kända för sina onlinebeställningar och hemleveranser, likaså Hallands län, Västmanlands län och Dalarnas län.

I de norra länen som Norrbottens län, Västerbottens län, Jämtlands län, Västernorrlands län, Kalmars län, och Blekinges län finns möjligheter för onlinebeställning och leverans. Invånare på Gotland och Öland kan också beställa unika buketter från lokala butiker.