ANVÄNDARVILLKOR

Välkommen till Skickabuketter.se, din ultimata guide för att jämföra blombud! Det gläder oss att du valt vår tjänst för att hitta den perfekta buketten till någon du håller kär. Vi vill dock förklara några viktiga användarvillkor innan du fortsätter.

Godkännande av Användarvillkor och Sekretesspolicy

Genom att använda vår webbplats godkänner du automatiskt våra användarvillkor och vår sekretesspolicy.

Vårt Uppdrag

Vi är en jämförelsetjänst för blombud och vi är inte direkt kopplade till de blomsterbutiker som listas på vår webbplats.

Informationens korrekthet

Vi strävar efter att tillhandahålla den mest tillförlitliga och aktuella informationen. Dock kan vi inte garantera att all information om priser och tjänster alltid är 100% korrekta eller uppdaterade.

Tillgänglighet av tjänster

Vi kan inte garantera att alla tjänster och funktioner på vår webbplats alltid kommer att vara tillgängliga. Vi förbehåller oss rätten att ändra eller ta bort funktioner när som helst utan förvarning.

Ansvar

Vi är inte ansvariga för eventuella skador, förluster eller kostnader som kan uppstå genom användning av vår webbplats eller de tjänster vi jämför. Ditt val av blombud och därmed följande konsekvenser ligger i dina egna händer.

Leverans och kvalitet

Vi bär inte ansvar för kvaliteten på blombud eller eventuella förseningar eller felaktigheter i leveransen.

Uppdateringar av användarvillkor och sekretesspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa användarvillkor och sekretesspolicy när som helst utan förvarning. Vi rekommenderar att du regelbundet läser igenom dessa villkor för att hålla dig uppdaterad.

Tack för att du valde Skickabuketter.se för ditt nästa blomsterbud. Vi hoppas att du kommer att hitta den perfekta buketten och att din upplevelse hos oss blir positiv och minnesvärd!