Da

Övriga Sverige

Att beställa blommor i Sverige är enkelt och bekvämt med det omfattande utbudet av blomsterbutiker och webbaserade alternativ i varje län. Från Stockholms län, där ett stort antal förstklassiga butiker finns, till Västra Götalands län med sin kundnära service i Göteborg, och Skånes län i Malmö, kända för sina moderna blomsteraffärer. Östergötlands län erbjuder också en mångfald av blomsterbutiker.

I både Jönköpings län och Kronobergs län finns lokala butiker som erbjuder både traditionella och moderna arrangemang. Södermanlands län, Örebros län och Värmlands län har ett brett utbud av butiker. Dessutom finns bekväm onlinebeställning och hemleverans i Uppsalas län och Gävleborgs län, liksom i Hallands län, Västmanlands län och Dalarnas län.

I de norra länen, som Norrbottens län, Västerbottens län, Jämtlands län, Västernorrlands län, Kalmars län och Blekinges län, finns möjligheter för onlinebeställning och leverans. Invånarna på Gotland och Öland kan också beställa unika buketter från lokala butiker.