Gotland

Övriga Sverige

I Sverige finns det en uppsjö av blomsterbutiker och webbaserade alternativ för att beställa blommor, som täcker alla län i landet. Från de mångsidiga butikerna i Stockholms län till de personliga servicerna i Västra Götalands län, särskilt i Göteborg, sträcker sig utbudet. I Skånes län, och i synnerhet i Malmö, hittar man trendiga blomsterbutiker, medan Östergötlands län erbjuder en riklig variation av blomsteraffärer.

I både Jönköpings län och Kronobergs län finns det butiker som specialiserar sig på både traditionella och moderna blomsterarrangemang. Södermanlands län, Örebros län och Värmlands län har också många valmöjligheter. Dessutom erbjuder Uppsalas län och Gävleborgs län smidig onlinebeställning och hemleverans, vilket även gäller för Hallands län, Västmanlands län och Dalarnas län.

I norra Sverige, som i Norrbottens län, Västerbottens län, Jämtlands län, Västernorrlands län, Kalmars län och Blekinges län, finns också möjligheter för onlinebeställning och leverans. Invånare i Gotlands län och på Öland kan beställa unika buketter från lokala butiker.